Wassup!
Welcome to my simple triple diary's blog, i`m Eyda..thanks for visited my blog,92', Saggitarius , #FCB. nice to meet you, leave your footstep at my cbox, Do follow me okay.Thank You :)


Screaming Here!


Instagram
Cerita Hidupku

Credit by

Template 100%: Atin Tory
Editor:Eyda Amanda
Others:Atiqah
Song:Sorry by Secondhand Serenade

F R I E N D S
Friday, 6 February 2015 | 6:33 am | 0 comments

06/02/2015
6:31AM
Semalam malam memang plan last minute , tapi memang plan menjadilah kalini.
Kalau tidak semua berbual, ada hal itulah ini lah 
Plan mula mula ingat nak lepak dekat Jusco Bukit Indah je , tapi menunggu si ridha dengan ikaa ni memang jadi lambat lah kan 
Si ridha ni tiba-tiba pulak teringin nak shisha bincang punya bincang paling dekat ada dekat Aliff Uda . So kita orang pun on the way lah je sana.
Dah dalam setengah jam lepak , baru teringat nak ajak si Ateh . Call punya call tak angkat-angkat. Lepas tu dia call balik baru lah dapat ajak lepak sama2.
Jam pun dah nak pukul 12 malam , so kita orang pun dah penat , mengantuk , semua dah lincah nak balik.
Okay ni lah gambar2 selfiee kita orang setelah sekian lamanya tak ketemuan 


Older Post