Wassup!
Welcome to my simple triple diary's blog, i`m Eyda..thanks for visited my blog,92', Saggitarius , #FCB. nice to meet you, leave your footstep at my cbox, Do follow me okay.Thank You :)


Screaming Here!


Instagram
Cerita Hidupku

Credit by

Template 100%: Atin Tory
Editor:Eyda Amanda
Others:Atiqah
Song:Sorry by Secondhand Serenade

Copa Del Rey in First Leg
Saturday, 7 December 2013 | 9:15 am | 0 comments

Morning !!!!!


Eh ada livelah dekat Astroo?
HAHAHA
Pagi tadi Match Barca dengan Cartagena
memang sangat nice K.
Permulaan yang hambar but it's okay..
Adalah juga sebijik goal from Pedro minit 36'
First half gua peratii diaorang ni tak focus je kan
*dalam hati takan nak kalah kali ke-3 pulak
hehehe
Bila Pedro dah score draw 1-1 w/ Cartagena nih
Hati gua dah lega sikit time ni
sekurang-kurangnya bukan telur ayam lagi :p
Ni first LEG belum lagi Second LEG


Second half Barca terus control game.
Kucar-kacir terus player-player
Cartagena ni gua tengok.
Alexis banyak sangat hilang bola mungkin! Luls
Next goal lagi from Cesc minit 43'
Ada jugak yer Cesc score.hehe
Pedro sangat menyerlah di secondhalf!
Ball possession utk secondhalf semakin menarik
dengan 65%
Adriano pulak gua tengok dia betul tak selesa di right back
Yela mana taknyee kan musim ni dia main dkt left back je
Yang paling gua rindu sekali Jordi Alba dah turun main
Setelah sekian lama beliau direhatkan selama
82hari!
And macam biasalahkan Puyol Captain The Catalan.


Lepas je Cesc dah goal 
Pedro goal lagi and serious memang awesome
betullah Pedro pagi tadi.
Dia menjaringkan goal minit ke 76'
2 goal and 1 assist milik Pedro pagi ni!
Yaaa ManOfTheMatch !!!
Dah nak habis masa boleh pulak Player dari
Barca B si Dongou ni score
Perghhh memang cun gilalah 
Dia ni baru je first game dekat Barca dah boleh score
memang terbaikk Dongou.
You're awesome.
Assist dari Pedro 
Pedro kalau tak assist ni dia boleh HATRICK 
Tapi sayang sangat sebab terkena tiang goal
Apa lagi si Dongou ni pun taknak lepaskan peluang 
terus rembat bola dan goalll !





Jaringan Cesc, Pedro (2) dan Dongou 
Meletakkan Barca dihadapan untuk
Ke second Leg di NouCamp !
Congrates Barca ! 
And goodluck for the Next Match !

Haa lupa pulak gua nak cakap Lagi berapa hari je 
Nak WorldCup2014
Yeahh i'm ready !!!
Hai Group B :)
Espana , Spain , The Catalan 
Gooluck ! 




Morning Cules
Visca Barca :)













Older Post | Newer Post